Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

YÜREĞİR’DE HAKAN MENGÜǒE YOĞUN İLGİ

YÜREĞİR’DE HAKAN MENGÜǒE YOĞUN İLGİ

YÜREĞİR’DE HAKAN MENGÜǒE YOĞUN İLGİ

YÜREGIR’DE HAKAN MENGÜÇ’E YOGUN ILGI

Yüregir Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Kadinlar Günü dolayisi ile yaptigi organizasyonda Türkiye’nin kisisel gelisim ve koçluk alaninda en çok taninan yasam koçlarindan Hakan Mengüç konferans verdi. Yüregir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlige kadinlar yogun ilgi gösterdi.

Yüregir Belediyesi, Sufi Yazar, Neyzen, Akademisyen Hakan Mengüç’ü 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde Adanalilarla bulusturdu. Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in esi Raziye Kocaispir ile birlikte katildigi programa Adana Valisi Mahmut Demirtas’in esi Beyhan Demirtas, AK Parti Il Kadin Kollari Baskani Sevil Can, Yüregir Ilçe Kadin Kollari Baskani Emine Yildirim katildi. Kadinlarin yogun ilgi gösterdigi programda salon doldu tasti.

Programin açilisinda 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nü kutlayan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Tabii, Kadinlar Günü bir gün olmaz, her gün kadinlar günüdür, bana göre. Ne diyor büyük usta Neset Ertas; ‘Kadinlar insandir, biz insanoglu’ Ötesi var mi? Bugün biz de bu güne özel olarak, degerli konugumuz, Yazar, Akademisyen, Neyzen Hakan Mengüç kardesimizi Adana’miz, Yüregir’imiz ile bulusturalim istedik. Degerli konugumuzu sehrimizde agirliyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Ben bir belediye baskani olarak, dünyamizin yarisini olusturan kadinlarin fikri ve duygusal katkisini karar mekanizmalarimiza hakkiyla katabildigimiz zaman, daha yasanabilir, daha huzurlu, daha güzel bir dünyaya erisecegimize yürekten inaniyorum.” dedi.

Kadin erkek iliskileri üzerine verdigi konferansta her insanin muhtesem bir potansiyelle dogdugunu dile getiren Hakan Mengüç bunun farkinda olmanin önemine degindi. Ney üfleyerek katilimcilari mest eden Mengüç’ün hos sohbeti ve semazen gösterimi ile kadinlar unutulmaz bir gün yasadi.

Programin sonunda Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir Hakan Mengüç’e tesekkür ederek Yüregir Kültürevleri kursiyerlerinin el emegi göz nuru hazirladigi semazen biblosu hediye etti.



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı